Servicelänken i Nyköping AB Auktoriserad STIHL Fackhandlare
Enums.CMSContentType.AboutUsImage

Som utvald STIHL och Fackhandlare lägger vi stort värde på en personlig och kompetent rådgivning. Och eftersom att prova själv alltid slår att få information av andra kan du med STIHLs maskiner dra nytta av vår unika Nöjd-Kund-Garanti. När du köper en STIHL maskin hos oss i butiken kan du prova den hemma under en vecka. Är du inte nöjd, kan du komma tillbaka till oss och få pengarna tillbaka. Garantin gäller för alla maskinköp upp till 10.000 SEK inklusive moms och i butik. Du går dessutom alltid hem med en färdigmonterad och provstartad maskin från oss. Och efter köpet finns vi alltid där i för alla tänkbara servicefrågor.

Vi har ett brett sortiment med STIHLs produkter så som motorsåg, grästrimmer, röjsåg, häcksax, lövblås, högtryckstvätt, jordborr, kapmaskin, arbetskläder, skyddskläder och en rad praktiska tillbehör för både trädgård och skog till gräsklippare, robotgräsklippare, trädgårdstraktor eller åkgräsklippare, kompostkvarn, vertikalskärare och jordfräs. Också här med praktiska och bra tillbehör. För dig som följer TIMBERSPORTS har vi också ett bra utbud med fritidskläder och andra TIMBERSPORTS profilerade artiklar.

VINN TILLBAKA DIN STIHL! Som tack för att du köpt en STIHL maskin i vår butik kan du vara med och tävla om att vinna tillbaka köpesumman på din nyinköpta maskin! Det enda du behöver göra är att motivera varför du valde en produkt från STIHL och registrera ditt köp genom att följa nedanstående länk.

Till produktregistreringen

En lycklig vinnare väljs varje månad, som får tillbaka köpesumman i form av ett presentkort, dock max. till ett värde av 10.000 SEK inklusive moms. Alla vinnare kommer att visas på www.stihl.se.
Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från STIHL Sverige och deras beslut kan inte överklagas. Vinnarna meddelas via e-post senast 31/12 innevarande år. Anställda på STIHL Sverige och deras familjer får ej delta i tävlingen.

Ort

  • Servicelänken i Nyköping AB
    Flygarvägen 5
    611 92 Nyköping Södermanland
    SE
    Tel.:: 0155-210660
Kontakta oss